Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÁTSOROLÁS

2010.06.25

ÁTSOROLÁS - Fontos - 2010.06.21.

 

Kedves Hallgató!

A hallgatókat érintő átsorolás miatt (az államilag támogatott képzésben részt vevő hallgatók költségtérítéses képzésbe, valamint a költségtérítéses képzésből államilag támogatott képzésbe történő átsorolásáról) felhívjuk a figyelmet, hogy az átsorolás a Neptunban szereplő adatok alapján történik.
Kérjük, hogy mindenki kísérje figyelemmel a Neptunban szereplő (beírt, illetve be nem írt) jegyeket, és amennyiben bármilyen eltérést vagy hiányt lát a Neptunos leckekönyvében, azt az oktatónak haladéktalanul jelezze, akár többször is, amíg az javításra vagy beírásra kerül.
2010. július 7-i határidővel a Tanulmányi Osztály lezárja a 2009/10 tanévet, és a Neptunban szereplő adatok alapján végzi el az átsorolást!!!
Az államilag támogatott képzésből azokat a hallgatókat, akik a tanév végén, az utolsó két félévben, amennyiben a hallgatói jogviszonyuk nem szünetelt és nem szerezték meg az előírt kreditmennyiség 50 %-át, a költségtérítéses képzésbe kell átsorolni.
Az átsorolási kérelmet Neptunon keresztül 2010. július 5. és 15. között adhatják be. Az „Ügyintézés" menüpontban az „Átsorolás kérelem" kiválasztásával érik el a kérelem benyújtására szolgáló felületet. Itt adhatják le átsorolási kérelmüket az „Átsorolás kérése" gomb megnyomásával

Az átsorolásra vonatkozó további szabályozást lásd a : http://www.gtk.szie.hu/tartalom/szabalyzatok

Budapest, 2010. június 21.
Üdvözlettel

Sójáné Dux Ágnes sk.
DJB elnöke

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.