Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kormányzati Karrier Expo

2010.09.06

 

Kép

 

Kedves Hallgató!

Ezúton szeretnénk meghívni 2010. szeptember 18-ára a Millenáris Teátrumba, ahol Magyarországon első alkalommal kerül megrendezésre Kormányzati Karrier Expo.

A rendezvényen bemutatásra kerül a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj, melynek keretén belül 2010-2011-ben 300 diplomás fiatalnak lesz lehetősége tapasztalatokat szerezni az EU országaiban, a szakterületüknek megfelelő kormányzati szerveknél. Az ösztöndíj program résztvevői közül a legkiemelkedőbbeknek lehetőségük lesz a külföldön megszerzett tapasztalataikat a hazai közigazgatásban kamatoztatni.

Emellett egész napos, nemzedéki témájú konferenciabeszélgetések zajlanak majd a magyar közélet kiemelkedő képviselőinek részvételével. A rendezvényen képviselteti magát a Magyar Állam összes minisztériuma, azok államtitkárságai és háttérintézményei, így a résztvevők megismerkedhetnek a teljes magyar állami és közigazgatási szférával..

A Karrier Expóról bővebb információ a regeneracio.blog.hu oldalon, valamint a facebook.com/regeneracio honlapon olvasható.

Üdvözlettel,

Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság

A Magyar Köztársaság Kormánya

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.