Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Önkéntes - Bánki tó Fesztivál

2011.07.04

Legyél te is Önkéntes!

A SZIE Ott lesz!!! Gyere velünk Te is!!!

 

onkentesÖnkéntes leszek a Bánkitó Fesztiválon!

Miért itt? Mert ez a fesztivál az ország leghangulatosabb nyári bulija. Nem a legnagyobb, de nem is akar az lenni. A legjobb zenéket itt kapom. Gyönyörű helyen van, Bánk régóta az egyik legkedveltebb üdülőhely. Felér egy nyaralással vagy egy táborozással. Egy profi csapat része lehetek, akik idén velem együtt ismétlik meg a tavalyi sikert, még gazdagabb programkínálattal (koncertek, színház, irodalom, kiállítás, előadások, beszélgetések, sport….)

Mit kapok? Szállást, ételt, belépőt (a fesztivál minden napján érvényes karszalagot), barátokat, bulikat! A szervezők segítenek, hogy megtaláljam a leginkább testhezálló feladatot, ezért szakmai tapasztalatot is szerezhetek, amit az önkéntes-szerződésemmel később bármikor igazolhatok.

Mit adok? Napi 4-6 órában adottságaimhoz mérten, pontosan és megbízhatóan segítem a stáb munkáját. Szerelek, színpadot építek, karszalagokat ellenőrzök, festek, ételt osztok stb.

Bánk! Jövök! Elmúltam 18 éves, rövid önéletrajzzal és motivációs levéllel a szie.onkentes@gmail.com  címen jelentkezem, ahonnan a további tudnivalókról is információt kapok.

Jelentkezni a következő feladatokra lehet:

  • Irodai asszisztens már júniustól (segíti a szerződések előkészítését, irodai levelezést).

(Figyelem, az építés már augusztus 2-án elkezdődik, a bontás pedig 10-ig tart. Az ehhez az időszakhoz kötődő munkák vállalásánál ezt vegyétek figyelembe! Jelentkezéskor jelezzétek melyik napokon tudtok érkezni és távozni.)

  • Technikus asszisztens (segít a színpadtechnikusoknak, felel a színpadoknál és egyéb helyszíneken a technikai eszközök bekapcsolásárért és kikapcsolásáért, és jelzi a szakembereknek ha probléma adódik, részt vesz a helyszínek építésében és bontásában, technikai eszközökben való jártasság fontos)
  • Mindenes és futár (segít a hirtelen előálló feladatok megoldásában, a helyszínek közötti kapcsolattartásban, eszközök szállításában a fesztivál helyszínei között, részt vesz a helyszínek építésében és bontásában)
  • Dekoratőr asszisztens (az építés alatt segíti a dekorációval foglalkozó csoport munkáját, segíti a bontást)
  • Önkéntes jegyellenőrök, és eligazító - ülő vagy gyalogos (a fesztivál helyszínein ellenőrzik a látogatók jegyének érvényességét, és informálják őket a programokról)
  • Takarítók (szemét gyűjtése a fesztivál területén és közös helyiségek takarítása)
  • Konyhai segítő (a személyzet ételének kiosztásában segít)

onkentes2


Bánkitó fesztivál

2011. augusztus 4-5-6.

fooldal_03
fooldal_06
fooldal_02
fooldal_07
fooldal_08
fooldal_04
 

"Nem az erdő a fontos, nem is az orvostudomány... értsd meg, kedvesem... hanem a tehetség(e)... Hát tudod te, mi a tehetség? Merészség, szabad fej, nagy lendület... Elültet egy csemetét, és már azt találgatja, mi lesz ennek nyomán ezer év múlva, máris az emberiség boldogsága dereng föl előtte. Az ilyen ember ritka. Szeretni kell őt... Iszik, néha goromba egy kicsit -de nem baj az. A tehetséges ember [ebben az] országban nem maradhat makulátlan." (Csehov: Ványa bácsi)

Minél kisebb helyen, minél rövidebb idő alatt minél több kapcsolat - pörgessük már fel az evolúciót! Aminek ti, akikben van tehetség és tenni akarás, kíváncsiság és kooperációs készség, ti, akik a jót csináljátok magatok körül, mert tudjátok, hogy aki nem beszélget, az gondolkodni is elfelejt; ti vagytok az abszolút csúcsa. Nem a nemzet nagyjai, hanem mindenféle, akár egyszemélyes kisebbségei. És ha a csúcsról elindul egy apró kavics, az lavina. De legalábbis dominó. Ne tartson vissza az álszemérem, nem muszáj szégyellni a tehetséget, osszuk meg egymással résztudásainkat! Így lesz vonzó az ország, ezért nem hagyjuk el. Hanem teszünk érte, teszünk azért, hogy kedvünk legyen itt maradni. Ez egy mozgósító szöveg. Az egész több, mint a részek összege. Azért van rád szükség, hogy együtt találjuk ki, mire van most szükség.

Akinek dolga van, az szexi.
Szexibb Magyarországot!

 

Főszervező:

 

maromlogo_ff