Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS és VÁLTOZÁSOK!

2010.02.15

Kedves Hallgatók!

A Diák Jóléti Bizottság meghirdette rendes félévi pályázatait (nem csak) rendszeres szociális ösztöndíjra. A vonatkozó kormányrendeletek szigorítása miatt jelentős változások álltak be az alaptámogatás (ez ebben a félévben tárgytalan) és a rendszeres szociális ösztöndíj kiosztásának menetében, melyek közül a legfőbb, hogy ez év január 31.-től a bizottságnak minden kérelmező szociális helyzetét vizsgálnia kell annak érdekében, hogy megállapítsa, jogosult-e a megpályázott ösztöndíjra. Így tehát megszűnik az, hogy valaki automatikusan kap ösztöndíjat például csak azért, mert nagycsaládos.

Akit érdekel a vonatkozó rendelet, keresse az 51./2007 kormányrendelet 2010. jan. 31.-től hatályos változatát, valamint a SZIE ESZMSZ-t.

Kérek mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót, és szerezze be a kiírt határidőre a szükséges dokumentumokat. Tudom, hogy a sok utánajárásra elég kevés idő maradt, de a szabályozások minket is nagyobb feladat elé állítottak, mint gondoltuk volna. Hiányos pályázatokat a Diák Jóléti Bizottságnak nincs módjában elbírálni.

Jelezném továbbá, hogy a rendkívüli szociális ösztöndíj, az intézményi tudományos és közéleti ösztöndíj valamint a tanulmányi ösztöndíj kiírásában és megpályázásának módjában nem történt változás.

Ha bármilyen kérdésed lenne az egész folyamattal vagy bármely részével kapcsolatban, írj a lenzo817@gmail.com e-mail címre.

Sikeres tavasz félévet!

Lengyel Zoltán
Diák Jóléti Bizottság

 

 

Pályázati Felhívás

 

A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye

Diák jóléti Bizottsága pályázatot hirdet Rendszeres Szociális Ösztöndíj elnyerésére.

A pályázat célja:

A szociálisan hátrányos helyzetű, szociális juttatásra jogosult, nappali tagozatos egyetemi hallgatók anyagi körülményeinek javítása, jobb tanulmányi feltételeik megteremtése. A támogatást elnyerő hallgatók a Diákjóléti Bizottság által meghatározott összeget kapnak havi rendszerességgel, egy szemeszter időtartamára.

Az 51/2007-es kormányrendelet alapján szociális juttatásra jogosult hallgató az aki államilag támogatott képzési formában vesz részt.

Pályázhatnak:

A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye nappali tagozatos államilag támogatott aktív hallgatói. Egy hallgató csak egy pályázatot adhat be, képzés számától függetlenül.

Pályázat tatalmi követelményei:

1. A pályázati adatlap letölthető a http://vati.edu.hu honlapról.

2. A pályázathoz kapcsolódó igazolások leadása a pályázó szociális helyzetéről.

Pályázat (adatlap és igazolások) beadási határideje:

2010. március 1. 10 óráig a Tanulmányi osztályon

Pályázat bírálása:

2010. március 5. 8:30

Fellebbezési lehetőség:

Fellebbezést benyújtani írásban, 2010. március 12. 13:00-ig a BKH tanulmányi osztályán, kizárólag eljárási hiba esetén lehetséges. Értesítés a döntésről legkésőbb 2010. március 19-én.

Diákjóléti Bizottság

 

Dokumentumok:

Kitöltési útmutató

Jövedelem igazolás

Szociális támogatás adatlap

Pályázati felhívás szövege (pdf)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.